Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" wiek"
90 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100]

1. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Dziemdziela P., Krzyżanowska K. Przestrzenne zróżnicowanie poziomu przedsiębiorczościw gminach wiejskich województwa łódzkiego pdf
2. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Józefowicz K. Małe ośrodki miejskie a smart city – wstępna identyfikacja zagadnienia pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Kowalska M. THE BLOG AS A COMMUNICATION TOOL IN THE ASSESSMENT OF YOUNG CONSUMERS - THE RESULTS OF EMPIRICAL RESEARCH pdf
4. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2020
Pietrzak-Zawadka J., Zawadka J. Edukacyjne i rekreacyjne funkcje leśnych ogrodówbotanicznych pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Sołtysiak M. Seniorzy na rynku usług bankowych w Polsce pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Szewczyk-Jarocka M. UNDECLARED WORK OF SOCIALLY EXCLUDED PEOPLE IN LIGHT OF SURVEY RESEARCH pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Dudziński M., Wasilewska E. Application of conjoint analysis in the study of the wine consumers’ preferences pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Rosiak E. Rynek nasion oleistych i produktów ich przerobu w Unii Europejskiej pdf
9. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Jabkowski D., Szalaty N., Wiza P. Poziom świadomości konsumentów w zakresie terroryzmu żywnościowegojako przykład współczesnego zagrożenia dla przemysłu rolno-spożywczego pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Pietrych Ł., Wasilewska E. Starzenie się społeczeństwa a wzrost gospodarczy w krajach Unii Europejskiej pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Zalega T. Deconsumption in consumer behaviour of Polish seniors pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Kawa M., Kuźniar W. Konsumenci wobec regionalnych produktów tradycyjnych w kontekście ogólnoświatowych zmian w zachowaniach konsumentów na rynku żywności pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Mroczek R. Pozycja przemysłu spożywczego w łańcuchu żywnościowym w Polsce na przełomie XX/XXI wieku pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Gębski J., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K. Wpływ wybranych źródeł informacji na poziom wiedzy konsumentów o dziczyźnie pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Roszkowska-Mądra B. Koncepcja i znaczenie obszarów rolniczych o wysokich walorach przyrodniczych pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Szlachciuk J. Znajomość praw przysługujących konsumentom dokonującym zakupu żywności przez Internet pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Rosiak E. Światowy rynek nasion oleistych i produktów ich przerobu pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Kłosowicz-Toborek K. Istota protekcjonizmu w dziewiętnastym wieku oraz współcześnie pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Piecuch J., Szarek J. Konkurencyjność gospodarki województwa małopolskiego a rozwój ekosystemu startupowego pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Grużewska A., Gugała M., Yatsyshyn A., Zarzeczna K. Produkcja i jakość ziemniaka jadalnego w opinii konsumentów w Polsce i na Ukrainie pdf